Celebrity

Χθες 19:40

Diddy: Νέα μήνυση για ομαδικό βιασμό από γυναίκα

Diddy: Νέα μήνυση για ομαδικό βιασμό από γυναίκα

-

Μια ακόμη μήνυση από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι τη "βίασε ομαδικά" ως εκδίκηση, αφού υπαινίχθηκε ότι συμμετείχε στον θάνατο του Tupac Shakur δέχθηκε ο Diddy.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η μήνυση κατατέθηκε την Τρίτη σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια και αναφέρει ότι η Άσλι Πάρχαμ αποτέλεσε στόχο του Diddy, μετά από συνάντησή της με έναν φίλο του σε μπαρ τον Φεβρουάριο του 2018. Ο άντρας υποστήριξε ότι γνωρίζει τον Diddy και τον κάλεσε μέσω FaceTime. Τότε, η Πάρχαμ ανέφερε ότι πίστευε πως είχε κάποια εμπλοκή στη δολοφονία του Tupac το 1996.

Διαβάστε επίσης! Diddy: Το post του στο Instagram μέσα από τη φυλακή για τα γενέθλια της κόρης του

Ο Diddy φέρεται να απείλησε την Parham και της είπε ότι θα «πλήρωνε» για το σχόλιό της. Στις 23 Μαρτίου 2018, ο φίλος του Diddy την κάλεσε στο σπίτι του στη Καλιφόρνια, για να τον βοηθήσει να λάβει φάρμακα για τον καρκίνο, «επειδή ήταν αδύναμος». Όταν έφτασε εκεί, ισχυρίζεται ότι εμφανίστηκε ο Diddy και την απείλησε με ένα μαχαίρι για τα σχόλια που έκανε για τον Tupac.

Ωστόσο, η κορυφαία σύμβουλος του Diddy, Kristina Khorram, φέρεται να ήταν επίσης παρούσα και εμπόδισε τον ράπερ, ενώ πρότεινε να την πουλήσουν σε πελάτες.

Σύμφωνα με τη μήνυση, τότε ήταν που ο Combs φέρεται να έβγαλε τα ρούχα της γυναίκας και τη βίασε μαζί με άλλους άνδρες ακόμα και με ένα τηλεχειριστήριο. Η κοπέλα μήνυσε τον Diddy και τους άλλους κατηγορούμενους και ζητά αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)