Celebrity

Σήμερα 15:00

Νίκη Κάρτσωνα: Η απάντηση για τη νευρική ανορεξία και η αποκάλυψη της ηλικίας της! "Με ενοχλούσε ότι..."

Νίκη Κάρτσωνα: Η απάντηση για τη νευρική ανορεξία και η αποκάλυψη της ηλικίας της! "Με ενοχλούσε ότι..."

-

Η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ηλικία της ενώ ξεκαθάρισε για την νευρική ανορεξία.

«Τη λέω την ηλικία μου, είμαι 47. Δεν ήξερα ότι ο κόσμος ψάχνει την ηλικία μου. Παλιά πρώτο στις αναζητήσεις έβγαινε η ανορεξία, τώρα η ηλικία. Με ενοχλούσε ότι απαντούσα πως δεν έχω νευρική ανορεξία και επέμεναν. Με κουράζει κάποιος να σου απαντάει και να μην ακούς τι σου απαντάει. Ανασφάλειες δεν είχα ποτέ. Οι ανασφάλειές μου ήταν μόνο επαγγελματικές. Είναι θέμα σεβασμού και θαυμασμού. Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τον άντρα μου.

 Υπήρξαν στιγμές που περάσαμε κρίση, τις διαχειριστήκαμε με πολύ συζήτηση, κατανόηση και αγάπη… Κάνω πολύ σκληρή δουλειά με τον εαυτό μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια… Το ταξίδι της αυτογνωσίας είναι πολύ μεγάλο, δε σταματά ποτέ, είσαι για πάντα μαθητής», αποκάλυψε η Νίκη Κάρτσωνα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Νίκη Κάρτσωνα:


 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)