Celebrity

Σήμερα 08:37

Βίκυ Κάβουρα: Παντρεύεται με τον Γιώργο Τζαβέλλα και το αποκάλυψε στον αέρα του "The 2Night Show"

Βίκυ Κάβουρα: Παντρεύεται με τον Γιώργο Τζαβέλλα και το αποκάλυψε στον αέρα του "The 2Night Show"

-

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στο πλατό της εκπομπής "The 2Night Show". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την γέννηση της κόρης της και τη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

"Μπορεί να έβαλα και 15 κιλά, δεν ζυγίστηκα και δεν με ενδιέφερε κιόλας. Έτρωγα πράγματα μέχρι τον 7ο μήνα που ποτέ δεν έτρωγα. Φακές, σπανακόρυζο για πρωινό και καγιανά με φέτα. Έτρωγα τουλάχιστον μισό καρπούζι την ημέρα.

Πήγα στο νοσοκομείο, επειδή είχα μία ενόχληση. Μου λένε: γεννάς τώρα. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Γέννησα με καισαρική. Θυμάμαι ότι μπήκα στο χειρουργείο κορίτσι, έλεγα σε όλες τις μαίες ότι φοβάμαι. Μόλις την είδα κάτω από το φως, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι μου μοιάζει και μετά δεν φοβόμουν τίποτα. Βγαίνεις διαφορετική" είπε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Κάβουρα.

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τη Βίκυ Κάβουρα αν θα παντρευτεί με τον Γιώργο Τζαβέλλα, με την ηθοποιό να ανακοινώνει τα ευχάριστα.

"Θα φάμε κουφέτα σύντομα;" ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη Βίκυ Κάβουρα να του απαντά: "Ναι!"

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)