Celebrity

Σήμερα 07:52

Βίκυ Κάβουρα: Η στιγμή που κατάλαβε πως είναι έγκυος και η ατάκα του Γιώργου Τζαβέλλα

Βίκυ Κάβουρα: Η στιγμή που κατάλαβε πως είναι έγκυος και η ατάκα του Γιώργου Τζαβέλλα

-

Τη Βίκυ Κάβουρα υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο "The 2Night Show" το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα και αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της η μονάκριβη κόρη της. Παράλληλα αποκάλυψε πώς ανακάλυψε ότι είναι έγκυος και πώς αντέδρασε ο σύντροφός της, Γιώργος Τζαβέλλας.

"Δεν έκανα ποτέ τεστ εγκυμοσύνης. Ο Γιώργος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα. Δε ξέρω πως το κατάλαβε. Μου είπε "να πάμε στο γιατρό να κάνεις εξέταση" και πήγα για πλάκα και έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα. Το θέλαμε. Όταν με πήρε τηλέφωνο η γιατρός και μου είπε συγχαρητήρια, τη ρώτησα γιατί, και μου είπε ότι είμαι έγκυος. Και της το έκλεισα. Πήρα τον χρόνο μου και την ξαναπήρα πίσω. Όταν το είπα στον Γιώργο μου λέει, “το ξέραμε” και του λέω, “συγγνώμη, αυτή είναι η αντίδρασή σου;”. Εγώ είχα πάθει σοκ" είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Σχετικά με τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τη διατροφή της, η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε: "Δε ξέρω πόσα κιλά έβαλα στην εγκυμοσύνη. Δε ζυγίστηκα, δε με ενδιέφερε κιόλας. Έτρωγα, μετά τον έβδομο δεν είχε τόση όρεξη, πριν είχα όρεξη για πράγματα που μέχρι τότε δεν έτρωγα ποτέ, όπως φακές, σπανακόρυζο, φέτα… Ήμουν εύκολη στο φαγητό. Από τον έβδομο και μετά η τροφή μου ήταν το καρπούζι, έτρωγα μισό καρπούζι κάθε μέρα".

Όσον αφορά τις πρώτες μέρες στο σπίτι μετά τη γέννηση της κόρης της, η Βίκυ Κάβουρα ανέφερε: "Το πρώτο διάστημα πήγαινα πάνω της να δω αν ανασαίνει, το μπάνιο ήταν χάλια. Βοηθάει όμως πολύ το ένστικτο…Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει τώρα 100%… Τώρα σταμάτησα το θηλασμό".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)