Celebrity

Χθες 22:57

Γιούλικα Σκαφιδά: Βάπτισε τον γιο της στην Καλαμάτα - Η γνωστή ηθοποιός που ήταν νονά

Γιούλικα Σκαφιδά: Βάπτισε τον γιο της στην Καλαμάτα - Η γνωστή ηθοποιός που ήταν νονά

-

Τον 11 μηνών γιο της βάπτισε πριν από λίγο καιρό η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», το βράδυ της Δευτέρας έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση και αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός.

Διαβάστε επίσης! Γιούλικα Σκαφιδά: Απαθανατίζει τον δέκα μηνών γιο της να παίζει πιάνο!

Το μυστήριο έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα –τόπο καταγωγής της Γιούλικας Σκαφιδά και ο μικρός πήρε το όνομα Άγγελος – Γεράσιμος. Μάλιστα μια από τις τρεις νονές του γιου της ηθοποιού ήταν η συνάδερφός της και καλή της φίλη, Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Γιούλικα Σκαφιδά μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram φωτογραφίες από την βάπτιση, αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε μετά σε γνωστό ξενοδοχείο της Καλαμάτας.

«Μια ηλιόλουστη μέρα, πριν ένα μήνα, βαφτίσαμε στην Καλαμάτα τον Άγγελο Γεράσιμο και μετά χορέψαμε στον ελαιώνα! Και ήταν όλοι εκεί! Με πολύ αγάπη και χαμόγελα ζεστά. Ευδοκία, Αλεξία, Θάνο είστε υπέροχοι νονοί! Σας ευχαριστούμε πολύ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Γιούλικα Σκαφιδά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)