Celebrity

Σήμερα 14:21

Σούπερ Κική: Ξέσπασε για την Κατερίνα Καινούργιου - "Απαιτώ να μου ζητήσει συγγνώμη"

Σούπερ Κική: Ξέσπασε για την Κατερίνα Καινούργιου - "Απαιτώ να μου ζητήσει συγγνώμη"

-

Μια δήλωση που συζητήθηκε έκανε η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα μέσα από το κανάλι της στο Youtube. Τα όσα είπεν, ενόχλησαν έντονα την Κατερίνα Καινούργιου! «Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε χαρακτηριστικά η Σούπερ Κική για τον Χρήστο Μάστορα.

«Παιδιά, συγγνώμη δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Η Super Κική βλέποντας το απόσπασμα απάντησε με μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της, γράφοντας:

«Βοθροκάναλα ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι! Ήρθε καιρός ό,τι λέτε να σας γυρνάει μπούμερανγκ! Η Κάκκαβα που έβαλε και σε post την έδιωξαν από Αντιδήμαρχο Σαρωνικού με άπειρες καταγγελίες απ’ τους προέδρους του ΚΑΠΗ για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς όλους! Και τώρα μιλάει για χιουμοριστική εκπομπή μήπως καταφέρει και ξανά κάνει καριέρα.

Η δε Καινούργιου έχει μέρα παρά μέρα τον Μπογδάνο και τον Μπέο και τους γλείφει τους αφαλούς και τολμάει να με πει ρατσίστρια ενώ δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό από την εκπομπή μου. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα που πάει να χαλάσει μια εργασία κάποιου για να δουλέψει η ίδια τι είναι; Καινούργιου απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για το πιο άτοπο ρεπορτάζ που κάνεις εδώ και χρόνια με εμένα!» έγραψε η Super Κική.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

σπυροπουλου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)