Celebrity

Σήμερα 14:57

Σούπερ Κική: Δημοσίευσε μηνύματα της Καινούργιου για το θέμα με τον Τσαγκρίδη - "Σου έφαγε η Μπάρκα τον γαμπρό";

Σούπερ Κική: Δημοσίευσε μηνύματα της Καινούργιου για το θέμα με τον Τσαγκρίδη - "Σου έφαγε η Μπάρκα τον γαμπρό";

-

Μια νέα κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Super Κική! H Influencer και Youtuber αποκάλεσε «Αλβανό» τον Χρήστο Μάστορα στο Youtube σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, με την παρουσιάστρια του Alpha να ενοχλείται on air για τον τρόπο που μιλά η Super Κική.

«Παιδιά, συγγνώμη δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά θλίβομαι πάρα πολύ για αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά», είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Super Κική με μια ανάρτηση στα Instagram Stories της απαίτησε από την παρουσιάστρια να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με την Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς την άδειά της.

«Όταν γελάς με τα αστεία μου με την Μπάρκα που σου έφαγε τον γαμπρό είναι καλά; Τώρα σοβάρεψε το πράγμα; Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα προτύπων και εμείς και εμείς είμαστε τα πρότυπα γιατί τουλάχιστον δεν κοροϊδέψαμε ούτε έναν και η δουλειά μας είναι διασκεδαστές και όχι υποκριτές».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

κικη


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)