Celebrity

Χθες 11:43

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει ενοχληθεί η Άννα Βίσση - Δεν ισχύουν αυτά τα ποσά"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει ενοχληθεί η Άννα Βίσση - Δεν ισχύουν αυτά τα ποσά"

-

Στην πολυσυζητημένη συναυλία που έδωσε πριν από λίγες ημέρες η Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day το πρωί της Παρασκευής (11/10).

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η τραγουδίστρια έχει ενοχληθεί από τα ποσά που ακούστηκαν ότι εισέπραξε από τη συγκεκριμένη συναυλία.

"Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει ενοχληθεί η Άννα Βίσση από τις πληροφορίες για πόσα κι αν έβγαλε. Δεν ισχύουν αυτά τα ποσά και θεωρεί ότι κάποιοι προσπαθούν επί τούτου να της κάνουν κακό. Δεν τα έβγαλε. Το κόστος παραγωγής ήταν τόσο μεγάλο για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν 65.000 άνθρωποι. Το κόστος παραγωγής ήταν γύρω στις 700.000 ευρώ. Είχε εταιρία security με 200 άτομα. Υπήρχε εταιρία καθαρισμού που την άλλη μέρα είχε την υποχρέωση να παραδώσει το Καλλιμάρμαρο εξίσου και πιο καθαρό. Υπήρχε ειδικός μουσαμάς για να μη γίνει ζημιά από τακούνια κ.ά" δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η Άννα Βίσση προχώρησε σε μία κίνηση συμπαράστασης, καθώς παραχώρησε τη σκηνή που εμφανίστηκε για τη σημερινή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)