Celebrity

Χθες 13:14

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η βάφτιση της κόρης του, το όνομα που θα πάρει και ο Μάρκος Σεφερλής

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η βάφτιση της κόρης του, το όνομα που θα πάρει και ο Μάρκος Σεφερλής

-

Στην κάμερα του "Πρωινού" και τον Γιάννη Μαλλιαρό μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε για τη βάφτιση της κόρης του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, που θα γίνει εντός του Οκτωβρίου στη Σκιάθο.

Ο Ντάνος επιβεβαίωσε πως η εννέα περίπου μηνών κόρη του θα πάρει το όνομα της μητέρας του, Ουρανία, ενώ παράλληλα σχολίασε και όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί.

"Η συμβουλή που θα έδινα σε ένα ζευγάρι είναι να κρατήσει τα παιδιά του κοντά και να έχουν επικοινωνία. Εμάς είναι μικρούλα ακόμα. Όσοι έχουν κάνει παιδάκια καταλαβαίνουν ότι το περιβάλλον το κατάλληλο είναι να υπάρχει επικοινωνία και ηρεμία. Η μικρούλα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον τρόπο της και εμείς είμαστε εκεί να την αγκαλιάζουμε. Τώρα προσπαθεί να πει τις πρώτες της λέξεις. Δεν είμαι αγχωμένος για τη βάφτιση, αυτά που απαιτούνται. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα, το σημαντικό είναι ότι θα βαφτιστεί. Θα πάρει το όνομα της μάνας μου" είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Ντάνος είπε: "Με βεβαιότητα έχω να πω ότι είναι ένας πολύ σπουδαίος κωμικός για τη γενιά μας και ένας πολύ ωραίος συνεργάτης. Σατιρίζει πολλά χρόνια, πολλά θέματα. Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος για να στοχεύει κάτι κακοπροαίρετα. Πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά του και ο κόσμος την αγκαλιάζει. Είναι πάρα πολύ δουλευταράς".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos