Celebrity

09 Οκτωβρίου 2024 19:18

Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: "Μακάρι να μπορέσω να την αγαπήσω όπως ο Χριστός"

Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: "Μακάρι να μπορέσω να την αγαπήσω όπως ο Χριστός"

-

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο σε βραδινή του έξοδο και μεταξύ άλλων μίλησε για τη βάφτιση της κόρης του αλλά και την αγάπη του για τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση.

«Η βάφτιση θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο, στη Σκιάθο και με το καλό να πάρει και το αγγελάκι της. Είναι σημαντικό για εμάς. Το σημαντικό γι’ αυτό το παιδί είναι ότι θα αποκτήσει όνομα και το αγγελάκι όπως είπα, την ευλογία του Θεού. Θα πάρει το όνομα της μαμάς και της Παναγίας μας», αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε επίσης - Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Στη συνέχεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την ανάρτηση της συζύγου του που είχε γράψει: «με αγαπάει όπως ο Χριστός», ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Δεν ξέρω πώς σχολιάστηκε. Μακάρι να μπορέσω να αγαπήσω τη γυναίκα μου όπως ο Χριστός, μακάρι. Είναι στόχος αγάπης με τόσο ανιδιοτελή τρόπο. Είναι μεγάλη κουβέντα, αλλά χαίρομαι που η Δήμητρα αισθάνεται καλά και το αξίζει θα έλεγα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos