Celebrity

Σήμερα 17:09

Κατερίνα Καραβάτου: Η αμηχανία για τον Τούρκο που φέρεται να την διεκδικεί & η σιωπή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Video)

Κατερίνα Καραβάτου: Η αμηχανία για τον Τούρκο που φέρεται να την διεκδικεί & η σιωπή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Video)

-

Την Κατερίνα Καραβάτου συνάντησαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για λίγες δηλώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια ευγενικά απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ αυτό που είπε στους δημοσιογράφους είναι «διανύω μια πολύ χαρούμενη περίοδο της ζωής μου, κάνω το «My style Rocks» και έχω μια καταπληκτική σχέση με το κανάλι μου».

Εκτός από τα επαγγελματικά, για τα οποία απάντησε η παρουσιάστρια, της τέθηκε και μια ερώτηση για τα προσωπικά της και συγκεκριμένα για έναν Τούρκο, που φαίνεται πως την φλερτάρει πολύ και την διεκδικεί.«Βγήκε ένα ποστ χθες που έλεγε ότι υπάρχει ένας Τούρκος που σε διεκδικεί με ανθοδέσμες, με γλυκά, αλλά το «κάστρο» Καραβάτου δεν πέφτει», ήταν η ερώτηση προς την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καραβάτου, σε αμηχανία, απάντησε: «Λοιπόν… Τώρα και κάστρο! Ωραία! Δεν κάνω δηλώσεις καθόλου γι’ αυτά τα πράγματα, γιατί έχω τα παιδάκια μου και δεν θέλω…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)