Κοινωνία

Σήμερα 19:19

Μεγάλη φωτιά στον Πειραιά - Έκλεισαν δρόμοι και σταθμός ΗΣΑΠ (βίντεο)

Περίπου στις 21.30 η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους παραπλεύρως του κτηρίου και η κίνηση των συρμών του ΗΣΑΠ.

Μεγάλη φωτιά στον Πειραιά - Έκλεισαν δρόμοι και σταθμός ΗΣΑΠ (βίντεο)
-

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο το απόγευμα της Δευτέρας (07/10) στο κέντρο του Πειραιά, με αποτέλεσμα να κλείσουν δρόμοι και να γίνει μεγάλη κινητοποίηση.

Φωτιά - Πειραιάς

Όπως μεταδίδει το Piraeuspress.gr, ιο συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε κτίριο στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη και επί τόπου έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

 

Μάλιστα, λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της οδού Γούναρη έως την οδό Αλιπέδου.

Φωτιά - Πειραιάς

Λίγο πριν από ττις 20.00 εστάλη στα κινητά τηλέφωνα όσων βρίσκονταν στην περιοχή μήνυμα από το 112 της Πολιτικής προστασίας, με την οδηγία να κλείσουν πόρτες και παράθυρα για να αποφύγουν τις αναθυμιάσεις από τους καπνούς της φωτιάς.

Φωτιά - Πειραιάς

Αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό

Μόνο στο τμήμα Φάληρο-Κηφισιά-Φάληρο διεξάγεται προσωρινά η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς - Κηφισιά», λόγω της πυρκαγιάς.

Φωτιά - Πειραιάς

Εντέλει περίπου στις 21.30 η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Εν συνεχεία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους παραπλεύρως του κτηρίου, καθώς επίσης και η κίνηση των συρμών του ΗΣΑΠ μέχρι και τον Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Κυνηγοί σκότωσαν ελάφι (εικόνες)

Νόμπελ Ιατρικής για την ανακάλυψη του microRNA

ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έπαιξαν μαζί (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)