Celebrity

Χθες 20:05

Φωτεινή Πετρογιάννη: Οι σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ρουμπή

Φωτεινή Πετρογιάννη: Οι σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ρουμπή

-

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Φωτεινή Πετρογιάννη, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή "Το Πρωινό" είναι έγκυος και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της και σκηνοθέτη Μιχάλη Ρουμπή.

Δείτε επίσης! Φωτεινή Πετρογιάννη: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη & τα συναισθήματά της ως μέλλουσα μανούλα

Το απόγευμα της Παρασκευής, 4 Οκτωβρίου, η Φωτεινή Πετρογιάννη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών του αγαπημένου της σκύλου, αλλά και της ίδια με φουσκωμένη κοιλιά να ποζάρει δίπλα στον σύντροφό της.

Να σημειωθεί, πως η Φωτεινή Πετρογιάννη σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Μιχάλη Ρουμπή, καθώς έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)