Celebrity

04 Οκτωβρίου 2024 12:51

Η Ναταλία Γερμανού για όλα: Η εκπομπή της, ο Κώστας Τσουρός, η Εβελίνα Νικόλιζα & η προσωπική της ζωή

Η Ναταλία Γερμανού για όλα: Η εκπομπή της, ο Κώστας Τσουρός, η Εβελίνα Νικόλιζα & η προσωπική της ζωή

-

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στον Μιχάλη Πλεμμένο και στο Happy Day για όλα όσα την αφορούν, μεταξύ άλλων για τα νέα πρόσωπα της εκπομπής και για πρώην συνεργάτες της που έχουν αποχωρήσει κατά καιρούς από το πάνελ της και έχουν αναλάβει δικές τους εκπομπές, για την Εβελίνα Νικόλιζα, αλλά και την προσωπική της ζωή.

"Το Σαββατοκύριακο μπήκε στη ζωή μου το 2008. Τότε ήμουν μόνο εγώ και η Σοφία Αλιμπέρτη ζωντανά στην ψυχαγωγία το Σαββατοκύριακο, τώρα έχει πολύ κόσμο, γέμισε, γιατί ίσως κατάλαβαν και τα κανάλια ότι ο κόσμος βλέπει τηλεόραση" είπε στην αρχή η Ναταλία Γερμανού.

Για τους νέους συνεργάτες της

"Ο Άγγελος Βουράκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου κούμπωσαν πολύ ωραία και από την πρώτη στιγμή δουλεύουν πάρα πολύ για την εκπομπή".

Για τους πρώην συνεργάτες της

Για ανθρώπους που έφυγαν από το πάνελ της και βρίσκονται σε άλλες εκπομπές, σχολίασε: "Το βλέπω πολύ ωραίο. Θέλεις οι άνθρωποι που ήταν μαζί σου να εξελίσσονται. Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω ανθρώπους με τους οποίους ξεκινήσαμε παρέα, να κάνουν δικά τους πράγματα. Εγώ πάντα θα βρίσκω ανθρώπους να φτιάχνω ομάδες και μου αρέσει να το κάνω και να τις ανανεώνω και να τις φρεσκάρω".

Για τον Κώστα Τσουρό

"Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, είδα τον Τσουρό, τον αγκάλιασα και του λέω "μου λείπεις ρε γαμώτο” και το ένιωθα. Σου λείπουν κάποιοι άνθρωποι που έχεις αγαπήσει και εκτιμήσει, όπως ο Κώστας και αυτό δεν θα αλλάξει, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μη χαρώ που έχει τη δική του εκπομπή και κάνει το όνειρό του πραγματικότητα κι ας είναι και απέναντι. Θα ήμουν τέρας εγωισμού" σχολίασε.

"Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους"

"Όντως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Πραγματικά το αποδέχομαι. Αν είναι κάποιος που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, τον θαυμάζω κι αυτός δεν με γουστάρει, θα προσπαθήσω να καταλάβω τον λόγο και αν θεωρήσω ότι είναι δίκαιο που δεν με γουστάρει θα κάνω πίσω, αλλά θα προσπαθήσω να τον κερδίσω", συμπλήρωσε.

Για την Εβελίνα Νικόλιζα

Για την Εβελίνα Νικόλιζα και το κατά πόσο της έστειλε μήνυμα για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής, απάντησε: "Την ημέρα που ξεκίνησαν τα παιδιά, η αλήθεια είναι ότι εμείς είχαμε ένα 10ωρο γύρισμα. Εγώ, βέβαια, είχα μείνει με την εντύπωση ότι επειδή λίγες ημέρες πριν ήταν η γιορτή μου και με πήρε για να μου ευχηθεί και μού έγραψε καλή αρχή και καλή σεζόν και της είπα και σε εσάς, είχα μείνει ότι αυτό ισχύει. Ίσως έχει δίκιο ότι έπρεπε να πω ένα καλή αρχή, αλλά ήμασταν τόσο σε τρέλα εκείνο το Σάββατο".

Για την προσωπική της ζωή

Ενώ σε ερώτηση που αφορούσε την προσωπική της ζωή αρκέστηκε να σχολιάσει με χαμόγελο: "Καλά είμαι σε προσωπικό επίπεδο δεν χρειάζομαι κάτι άλλο".

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)