Celebrity

Σήμερα 14:55

Ναταλία Γερμανού: Η άγνωστη σχέση με τον Μίμη Πλέσσα - "Είχα την τύχη να τον γνωρίσω όταν ήμουν πολύ μικρό παιδάκι"

Ναταλία Γερμανού: Η άγνωστη σχέση με τον Μίμη Πλέσσα - "Είχα την τύχη να τον γνωρίσω όταν ήμουν πολύ μικρό παιδάκι"

-

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Μίμης Πλέσσας λίγες ημέρες πριν γίνει 100 ετών. Η είδηση προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο, ενώ το δυσάρεστο γεγονός σχολιάστηκε σε όλες τις εκπομπές το Σάββατο 5/10.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε για τον Μίμη Πλέσσα και αποκάλυψε την άγνωστη σχέση που είχε μαζί του.

Διαβάστε επίσης! Λουκίλα Καρρέρ: Συγκλονίζουν τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα - "Πέθανε στην αγκαλιά μου"

«Είχα την τύχη να τον γνωρίσω όταν ήμουν πολύ μικρό παιδάκι, πολύ μικρό κοριτσάκι, γιατί ήταν πολύ φίλη με την πρώτη σύζυγό του, την Τζέλα, η μαμά μου. Μας φιλοξενούσε πολύ συχνά σε ένα πάρα πολύ ωραίο σπίτι που είχαν στη Μονεμβασιά και έτσι είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά αυτόν του σπουδαίο και ευγενή και γλυκό άνθρωπο, που λεγόταν Μίμης Πλέσσας, πέρα από τον θρύλο Μίμη Πλέσσα. Τον θυμάμαι σε πολύ χαλαρές στιγμές, να κολυμπάει, να ψαρεύει.

Είχα γνωρίσει τότε τον νεαρό γιο του, τον Αντώνη, που είναι ο γιος της Τζέλας. Αργότερα παντρεύτηκε την Λουκίλα, που ήταν και πολύ στενή μου φίλη και ραδιοφωνική παραγωγός. Της στέλνουμε όλη μας την αγάπη και στην Λουκίλα και στην κόρη τους, την Ελεάνα», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)