Celebrity

Σήμερα 11:30

Άγγελος & Βιβή Μπασινά: Χωρισμός "βόμβα" μετά από 19 χρόνια! Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην ζευγαριού

Άγγελος & Βιβή Μπασινά: Χωρισμός "βόμβα" μετά από 19 χρόνια! Οι πρώτες δηλώσεις του πρώην ζευγαριού

-

Ο Άγγελος Μπασινάς και η σύζυγος του Βιβή αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας.

Οι δυο τους γνωρίζονταν από έφηβοι μέσω κοινών φίλων, έγιναν ζευγάρι σε ηλικία 20 ετών και έχουν αποκτήσει δύο κόρες που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και η Φαίη Φώτου επικοινώνησε με το πρώην ζευγάρι και μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπασινάς είπε:

«Τι να κάνουμε έφτασε αυτή η στιγμή. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά εντάξει. Έχει γίνει από το καλοκαίρι, οπότε σιγά σιγά το προσπερνάμε. Δεν έχει τεθεί θέμα της συνεπιμέλειας τίποτα, τίποτα. Αυτά δεν υπάρχουν προς το παρόν και δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό από την άποψη διαζυγίου. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα, είναι μεταξύ μας. Δεν μας πήραν και τα χρόνια. Προχωράμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις και δεν ήμουν ποτέ του φαίνεσθαι. Αφού έγινε τώρα, ισχύει αυτό που ισχύει και δεν αλλάζει κάτι».

«Μια χαρά είμαι, χαρούμενη όλα καλά η είδηση δεν βγήκε από εμένα», δήλωσε τηλεφωνικά από την  πλευρά της η Βιβή Μπασινά στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)