Celebrity

Σήμερα 14:38

Δανάη Μπάρκα: Το σχόλιό της για τη Ματούλα Ζαμάνη - "Γενικά τέτοιους ανθρώπους είναι ωραίο..."

Δανάη Μπάρκα: Το σχόλιό της για τη Ματούλα Ζαμάνη - "Γενικά τέτοιους ανθρώπους  είναι ωραίο..."

-

Το δικό της σχόλιο μετά τα όσα ακούγονται για την Ματούλα Ζαμάνη, έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της, το μεσημέρι της Τετάρτης 2/10.

Η τραγουδίστρια, είναι αναμφίβολα το θέμα της ημέρας, μετά το viral βίντεο στα social media, στο οποίο η Ματούλα Ζαμάνη κατά την διάρκεια συναυλίας της, έβγαλε την μπλούζα της και έμεινε με το στηθόδεσμο. Τα σχόλια για εκείνη πολλά, ενώ η Δανάη Μπάρκα, τοποθετήθηκε, με τον δικό της τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η εκπομπή επέστρεψε με τραγούδι της ερμηνεύτριας με τη Δανάη Μπάρκα να το τραγουδά. Τότε η Μαρία Ένεζλη την ρώτησε αν θυμάται όλα της τα τραγούδια με τη Δανάη Μπάρκα να λέει ότι την θαυμάζει πάρα πολύ.

"Έχω αγάπη γενικά με την Ματούλα Ζαμάνη, πάω πάντα στις συναυλίες της... πέρσι στο θέατρο βράχων δεν ήθελα να φύγω από εκεί. Γενικά τέτοιους ανθρώπους που σκορπίζουν φως, ανεμελιά, ελευθερία και τέχνη είναι ωραίο να τους ακολουθούμε, να τους αγαπάμε και να τους βγάζουμε μπροστά, να τους μαθαίνουν όλοι για τους ωραίους λόγους".

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)