Celebrity

Χθες 18:20

Δημήτρης Πιατάς: "Ο Μάρκος Σεφερλής μου αρέσει πολύ, είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης"

Δημήτρης Πιατάς: "Ο Μάρκος Σεφερλής μου αρέσει πολύ, είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης"

-

Ο Δημήτρης Πιατάς παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ίδιος τόνισε πως ο Μάρκος Σεφερλής είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης και του αρέσει πολύ!

Δείτε επίσης - Μάρκος Σεφερλής: "Όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή"

«Ο Μάρκος Σεφερλής μου αρέσει πάρα πολύ σε αυτό που κάνει, με την έννοια ότι κάνει φάρσα-θέατρο και ο ίδιος είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης. Είναι απαγορευμένο το χιούμορ σε μια χώρα που είναι σοβαροφανή και η οποία έχει προβλήματα πάρα πολλά και δεν θέλει να τα ξέρει ότι έχει προβλήματα. Είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσα να διεκδικήσω να μπουν όρια σε αυτού του είδους τα πράγματα. Ο καθένας στο μετερίζι του και σε αυτό που κάνει. Αυτό που διεκδικώ όμως, είναι παρακαλώ απόλυτη ελευθερία. Όχι μακαρθισμούς, όχι κανόνες ηθικής και όλα αυτά. Ο καθένας εκφράζεται και ανταμείβεται ή τιμωρείται», ανέφερε ο Δημήτρης Πιατάς.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Πιατάς: 


Photo credits – ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)