Κοινωνία

Σήμερα 15:42

Γλυφάδα - Ξυλοδαρμός 14χρονης: Βίντεο από την επίθεση στην ανήλικη

Ο ANT1 φέρνει στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στην 14χρονη από συνομήλικές της στην Γλυφάδα.

Γλυφάδα - Ξυλοδαρμός 14χρονης: Βίντεο από την επίθεση στην ανήλικη
-

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ένα περιστατικό βίας που συνέβη στη Γλυφάδα, με πρωταγωνιστές ανήλικους. 

Πιο συγκεκριμένα, μία 14χρονη μαθήτρια σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει η ίδια με τους γονείς της στην αστυνομία, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα 20 ατόμων, με δύο συνομήλικές της να έχουν συλληφθεί για το περιστατικό και στη συνέχεια να αφήνονται ελεύθερες. Το ίδιο συνέβη και για τους γονείς τους. 

Ο ΑΝΤ1, αποκαλύπτει ένα βίντεο ντοκουμέντο από την έναρξη του περιστατικού στην Γλυφάδα, όταν ξεκίνησε και η επίθεση στην 14χρονη. 

Στα επόμενα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με την παρέσυσε την κοπέλα σε άλλη περιοχή, όπου την ξυλοκόπησαν άγρια και την άφησαν χωρίς τις αισθήσεις της. 

Ο πατέρας της ανήλικης είχε περιγράψει την επίθεση που δέχτηκε η κόρη του, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

"Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας γυμνασίου του Δήμου Βούλας για 2η φορά σε διάστημα δυο εβδομάδων από ομάδα 25 και πλέον ανηλίκων παιδιών πρωτοστατούντων δύο μαθητριών του ίδιου γυμνασίου (γνωστό το ποιόν των παιδιών και των γονέων αυτών) στην περιοχή της Γλυφάδας χθες Σάββατο βράδυ και 07/09 το προηγούμενο.

Κλήθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram 25-40 άτομα από όλη την Αττική όπου εντόπισαν το κορίτσι το οδήγησαν δια της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν να την φτύνουν, να επιδιώκουν να την γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά".

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Τρίτης η Κωνσταντία Δημογλίδου, Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού 14χρονης στην Γλυφάδα από ομάδα 25 ατόμων, κυρίως συνομηλίκων της, μεταξύ των οποίων ήταν συμμαθητές της από το σχολείο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «τρόμαξε και τους αστυνομικούς η καταγγελία που έκανε ο πατέρας το Σάββατο. Μιλάμε για επίθεση σε 14χρονη από συνομίληκους δράστες. Πρέπει να μας προβληματίσει πάρα πολύ ο τρόπος που έδρασαν τα ανήλικα, αλλά και ο τρόπος που πρέπει να λειτουργήσουμε και εμείς, που έχουμε παιδιά παραβατικά».

Η κ. Δημογλίδου αποκάλυψε ότι «το παιδί δεν ανέφερε μεμονωμένο περιστατικό, αλλά και άλλα, στην βδομάδα που πέρασε και σε όλη την χρονιά».

Ειδήσεις σήμερα:

Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Δεν παραδίδω την έδρα - Ο Μητσοτάκης έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης

Σερβία: Άγρια επεισόδια στο ντέρμπι του Βελιγραδίου - Τραυματίας ο Στανόγεβιτς (βίντεο)

Ρόδος: Ανήλικοι έκλεψαν 2700 ευρώ και τους παρέδωσαν στις Αρχές… οι γονείς τους

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)