Celebrity

Σήμερα 15:02

Γιάννης Καψάλης: Ξυλοδαρμός σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό με τρεις τραυματίες - Η απάντηση του αντιδημάρχου (Video)

Γιάννης Καψάλης: Ξυλοδαρμός σε πανηγύρι στον Κορυδαλλό με τρεις τραυματίες - Η απάντηση του αντιδημάρχου (Video)

-

Ένα άγριο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ Σαββάτου 21/9 σε πανηγύρι του Κορυδαλλού την ώρα που τραγουδούσε ο Γιάννης Καψάλης. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ξέσπασε άγριος καυγάς μεταξύ του κοινού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αντιδήμαρχοι και ένας δεκαεξάχρονος, ενώ, μια γυναίκα λιποθύμησε.

Η συμπλοκή μάλιστα, πήρε μεγάλη έκταση καθώς ενεπλάκησαν σε αυτή τουλάχιστον 10 άτομα, όπως αναφέρουν μάρτυρες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο νέος αντιδήμαρχος Κoρυδαλλού τραυματίστηκε ελαφριά στο κεφάλι, ενώ ένας άλλος Αντιδήμαρχος τραυματίστηκε στο πόδι και του έκλεψαν την χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε.

Ο 16χρονος δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο σημείο. Ο Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, Λάμπης Τσιρακίδης μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και ανέφερε:

«Έχω κάταγμα στο αριστερό χέρι, έχω μώλωπες στο σώμα μου. Εγώ δεν ήρθα στα χέρια απλά έκατσα δίπλα στα γυναικόπαιδα και έτρωγα όλες τις καρέκλες και τα τραπέζια που πετάγανε. Ήταν γιορτή για τον Κορυδαλλό, είχε 5.000 κόσμο. Γλένταγε ο κόσμος, δεν ξέρω πόσα άτομα μαλώνανε. Πρέπει να ήταν 50 άτομα, φεύγανε καρέκλες, μπουκάλια, τραπέζια. Τα άτομα αυτά δεν ήταν πάνω από 25 ετών. Ξέρουμε πως έχει τραυματιστεί ένας ακόμα Αντιδήμαρχος. Αυτός έφαγε ένα τραπέζι στο κεφάλι, στην πίσω μεριά του αφτιού και άνοιξε το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ήταν και αυτός στο νοσοκομείο μαζί μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)