Κοινωνία

Σήμερα 16:47

Σχιστό - Ανατροπή βυτιοφόρου: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους και εκκένωση δομής (εικόνες)

Για λόγους ασφαλείας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους και εκκενώνεται δομή λόγω της ανατροπής βυτιοφόρου με επικίνδυνο φορτίο.

Σχιστό - Ανατροπή βυτιοφόρου: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους και εκκένωση δομής (εικόνες)
-

Συναγερμός έχει σημάνει από λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν βυτιοφόρο με υγραέριο ανατράπηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες επί της λεωφόρου Σχιστού.

Στο σημείο γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα 2 ρεύματα από την Λ.Σχιστου έως και την οδό Παλάσκα, καθώς και από Λ. Σχιστού έως και την Λαμπράκη, με την κίνηση στους γύρω δρόμους να είναι “στο κόκκινο”.

Κίνηση - Σχιστό - Ανατροπή βυτιοφόρου

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αναμένεται γερανός να μπορέσουν να γυρίσουν κανονικά το βυτιοφόρο ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η μετάγγιση φορτίου, μία διαδικασία πολύωρη.

Λεωφόρος Σχιστού - Ανατροπή βυτιοφόρου

Λεωφόρος Σχιστού - Ανατροπή βυτιοφόρου

Ακόμη εκκενώνεται δομή φιλοξενίας που υπάρχει στο Σχιστό με 600 άτομα. Φια την μεταφορά του κόσμου, θα χρησιμοποιηθούν 2 Λεωφορεία της ΕΛΑΣ και 2 του ΟΣΥ και 40 άνθρωποι κατευθύνονται πεζοί (όσοι δεν έχουν κινητικά προβλήματα ) προς το Περιβαλλοντικό πάρκο ενώ ετοιμάζονται να αναχωρήσουν άλλοι 40.

Λεωφόρος Σχιστού - Ανατροπή βυτιοφόρου

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)