Celebrity

Σήμερα 09:56

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της για τον χωρισμό Αϊβάζη - Κορινθίου: "Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι..."

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της για τον χωρισμό Αϊβάζη -  Κορινθίου: "Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι..."

-

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Κορινθίου στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το σχόλιό της για τον χωρισμό του ζευγαριού.

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η παρουσιάστρια του Happy Day, είπε: «Η Μαρία Κορινθίου μίλησε πολύ ωραία και ψύχραιμα. Καμιά φορά στα ζευγάρια είναι πιο δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι έχει έρθει το τέλος, όχι επειδή υπήρξε ένα τρίτο πρόσωπο ή μια μεγάλη ένταση, απλά μπορεί να έχουν βρει ένα συμβατικό τρόπο συμβίωσης. Αυτό είναι πολύ δύσκολο, αλλά μιλάμε για μια γυναίκα πολύ ωραία, πολύ νέα και αντίστοιχα έναν πολύ νέο και όμορφο άντρα.

Είναι δύσκολο να πεις στα 45 ότι κλείνεις ως γυναίκα και είσαι με τον άλλο συμβατικά. Προφανώς θέλεις να νιώθεις και το σκίρτημα και το ερωτικό στοιχείο. Προς τιμήν τους πάντως, σε μια εποχή που πολλά ζευγάρια χωρίζουν, εκείνοι μπορούν να το κάνουν αυτό με έναν κόσμιο τρόπο χωρίς πολλά λόγια και κατηγορίες, μόνο με αγάπη», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)