Celebrity

Χθες 16:00

Αλίκη Κατσαβού: Η ανάρτηση για τα δυο χρόνια από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη - "Ήσουν για εμάς κάτι παραπάνω από οικογένεια"

Αλίκη Κατσαβού: Η ανάρτηση για τα δυο χρόνια από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη -  "Ήσουν για εμάς κάτι παραπάνω από οικογένεια"

-

Συμπληρώθηκαν δυο χρόνια από την ημέρα που η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Σεπτεμβρίου 2022 και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Η Αλίκη Κατσαβού με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, με την οποία υπήρξαν κουμπάρες, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης! Αλίκη Κατσαβού: O γιος της, Φοίβος Βουτσάς, έγινε 8 ετών - Η ανάρτηση της ηθοποιού και η τούρτα

«Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια, έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη νονά του Φοίβου, μια σπουδαία ηθοποιός και η καλύτερη φίλη ζωής του Κώστα. Ήσουν για εμάς κάτι παραπάνω από οικογένεια – μαζί με την Ντόρα Δούμα, μας πάντρεψες, βάφτισες το γιο μας και γέμισες τη ζωή μας με φως και αγάπη. Η παρουσία σου θα είναι για πάντα δίπλα μας. Σε θυμόμαστε και σε τιμούμε με απέραντη ευγνωμοσύνη», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στη λεζάντα.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε στενή φίλη του Κώστα Βουτσά και μάλιστα ήταν εκείνη που πάντρεψε τον κορυφαίο κωμικό με την τελευταία σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού. Μάλιστα, μαζί με τη Ντόρα Δούμα βάφτισαν το παιδί του ζευγαριού.

Δείτε την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)