Celebrity

14 Σεπτεμβρίου 2024 21:00

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Η κόρη τους έκλεισε έναν χρόνο ζωής! Το τρυφερό μήνυμα

Γιάννης Αντετοκούνμπο -  Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Η κόρη τους έκλεισε έναν χρόνο ζωής! Το τρυφερό μήνυμα

-


Τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους γιορτάζουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπιγκερ. Πριν από μόλις λίγες μέρες, οι δυο τους παντρεύτηκαν στην στην Πύλο κάτω από άκρα μυστικότητα και τώρα, γιορτάζουν μια ακόμα σημαντική τους στιγμή!

Η Μαράια, έκανε μια ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρη της, στην οποία μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα από τον πρώτο χρόνο ζωής της μικρής τους.
«Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στη μικρή μας πριγκίπισσα. Το πιο γλυκό κοριτσάκι στο σπίτι μας γεμάτο τρέλα. Η μαμά, ο μπαμπάς και τα αδέρφια σου σε αγαπάμε κοριτσάκι μου», ανέφερε στη λέζάντα.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με την κόρη του σε σούπερ μάρκετ στη Χαλκηδόνα (Αποκλειστικές Φωτογραφίες)


"Είμαι πολύ πιο κολλημένος με την κόρη μου, πολύ πολύ πολύ πιο κολλημένος. Αγαπώ τα αγόρια μου, αλλά υπάρχει διαφορετική δυναμική με τα αγόρια. Μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια μαζί, να παλέψουμε και άλλα τέτοια, αλλά είναι διαφορετικό όταν είσαι με την κόρη σου. Είμαι πιο από πάνω της, δίνω περισσότερα φιλιά. Η Μαράια μου λέει συνεχώς “σταμάτα να τη φιλάς, σταμάτα να τη φιλάς, τη γεμίζεις με μικρόβια”, αλλά δεν με νοιάζει, είναι το μικρό μου κορίτσι. Και κατά κάποιο τρόπο με έχει κάνει πιο ευαίσθητο, πιο μαλθακό, γιατί μεγάλωσα έχοντας γύρω μου αγόρια. Έχω τέσσερα αδέρφια αγόρια και πλέον δύο γιους. Μεγάλωσα με αγόρια. Η κόρη μου βγάζει έτσι μία διαφορετική πλευρά του εαυτού μου, την οποία δεν είχα δει ποτέ πριν. Ελπίζω να μην είμαι λιγότερο σκληρός στους αγώνες, αλλά το αγαπώ, το αγαπώ. Ελπίζω να είναι χαρούμενη, να μεγαλώσει, να είναι υγιής και όλα της τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα", έχει πει για την κόρη του ο Γιάννης Αντεοκούνμπο.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)