Celebrity

28 Ιουνίου 2024 15:00

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την μικρή Μαρίνα - "Λέγαμε με τον Μάκη, τι γίνεται;"

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την μικρή Μαρίνα - "Λέγαμε με τον Μάκη, τι γίνεται;"

-

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της έκανε μια αποκάλυψη για την κόρη της, Μαρίνα και τη συζήτηση που είχε με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο όταν ο καρπός του έρωτά τους ήταν σε μικρότερη ηλικία. 

Δείτε επίσης! Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε on air μήνυμα στον Γιώργο Μαζωνάκη - "Θέλω απλά να του πω..."

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

«Από πολύ μικρά με έναν αυθορμητισμό πλησιάζουν άλλα αγοράκια ή άλλα κοριτσάκια και κάνουν τα γλυκά ματάκια. Αυτό το παρακολουθούσα πάντα στα πολύ παιδικά γενέθλια και υπάρχει όλη αυτή η αθωότητα. Λοιπόν εγώ θυμάμαι, από τα τέσσερά μου παιδιά, μόνο η Μαρίνα όταν ήταν πολύ μικρή και κάναμε πάρτι στη Βαλέρια που έχουν και 7 χρόνια διαφορά, θυμάμαι ότι όταν ήταν δύο χρονών, πήγαινε μόνη της, έβρισκε αγοράκια, μικρά κι αυτά, τα έπαιρνε από το χέρι, τα πήγαινε μια βόλτα και μετά τους έκανε αγκαλιά και έφευγε. Και λέγαμε με τον Μάκη "τι γίνεται ρε παιδιά; Αυτό είναι διαφορετικό από τα άλλα. Γιατί πάει και αγκαλιάζει τα άλλα παιδιά;". Τώρα σου λέω 2-3 χρονών να πηγαίνει έτσι, να δίνει φιλάκι..», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)