Celebrity

28 Ιουνίου 2024 13:39

Πέτρος Κουσουλός: Το on air "καρφί" για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Πέτρος Κουσουλός: Το on air "καρφί" για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

-

Αιχμές για τη Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή της "Αλήθειες με τη Ζήνα" άφησε μέσα από τις "Ανοιχτές Υποθέσεις" ο Πέτρος Κουσουλός.

Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη ανακοίνωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου για τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα, στην οποία η 37χρονη έκανε λόγο για κάποιους που δε σέβονται το παιδί της.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" υπονόησαν ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου μιλά για τον ίδιο.

"Σε αυτή την εκπομπή λέμε πάντα την αλήθεια. Θέλω να πληροφορήσω τους καλούς συναδέλφους ότι αυτά που ανέφερε η κυρία Πολυζωγοπούλου στην ανακοίνωσή της δεν αφορούν εμάς. Αφορούσαν άλλες εκπομπές και συγκεκριμένη εκπομπή στην οποία έχει γίνει επιλεκτική διαρροή διαλόγων για πρόσωπα που προσπαθούν για επικοινωνιακούς λόγους να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα και από μία σοβαρή ποινική υπόθεση, όπως είναι ο βίαιος ξυλοδαρμός μια γυναίκας, μιλάνε για τα μαχαιροπίρουνα, για τα ασημικά και για τα χρήματα. Μακριά από εμένα όλο αυτό το παιχνιδάκι που κάποιοι επιχειρείτε να στήσετε.

Ξέρετε και οφείλουν να το ξέρουν οι συνεργάτες της εκπομπής που τίμησα και με τίμησαν με την παρουσία τους για 2,5 χρόνια, ότι όταν παράγω ρεπορτάζ μιλάω με τους πρωταγωνιστές. Δεν μιλάω ούτε με κύκλους, ούτε με παρακύκλους και το περιβάλλον τους. Ξεκάθαρα πράγματα! Αγαπητοί συνάδελφοι που θεωρήσατε σκόπιμο από μια ανακοίνωση να πείτε ότι ουσιαστικά το ρεπορτάζ που παρουσίασα ήταν fake.

Σε άλλες εκπομπές αναφέρεται η κυρία Πολυζωγοπούλου κι αν θέλετε, μπορείτε κάλλιστα να την καλέσετε στο τηλέφωνο να σας πει ποια είναι η άποψή της. Γιατί αν μη τι άλλο, αυτή εδώ η εκπομπή δεν έχει κάνει λόγο ούτε για καταστροφή καριέρας, ούτε έχει φωνάξει ποινικολόγους και δικηγόρους που να λένε ότι εδώ είναι βαλκάνια και εν πάση περιπτώσει δικαιολογείται η όποια συμπεριφορά ανθρώπου που έχει χτυπήσει τη σύζυγό του" είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο "Πρωινό".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)