Celebrity

30 Ιουνίου 2024 11:30

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου: "Εδώ μιλάμε για τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία η οποία θίγεται σε μεγάλο βαθμό"

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου: "Εδώ μιλάμε για τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία η οποία θίγεται σε μεγάλο βαθμό"

-

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, η εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" προχώρησε σε μία αποκάλυψη αναφορικά με τη βραδιά όπου ο Απόστολος Λύτρας κατά παραδοχή του άσκησε βία σε βάρος της 37χρονης συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το περιστατικό συνέβη μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον 52χρονο ποινικολόγο και στην πορεία προς το σπίτι τους, όπου στο πλαίσιο ελέγχου για κατανάλωση αλκοόλ ήρθαν αντιμέτωποι με τις Αρχές. Λίγο αργότερα ωστόσο, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, διέψευσε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

"Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι ρεπορτάζ σημερινής πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, που αναπαράγεται σε Μέσα Ενημέρωσης και στο οποίο γίνεται αναφορά για αστυνομικό έλεγχο αλκοολομέτρησης σε οδηγό οχήματος, μετά από συμβάν ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της συζύγου του, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς ο περιγραφόμενος έλεγχος ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Με τη σειρά της το πρωί της Κυριακής, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε την ενόχλησή της και με αιχμηρό τόνο υποστήριξε τη δημοσιογραφική αξιοπιστία της εκπομπής.

Αρχικά το "Χαμογέλα και πάλι" έφερε στο φως τη γραπτή γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και η οποία προέρχεται από την ίδια πηγή του ρεπορτάζ με εκείνη για το αλκοτέστ στον Απόστολο Λύτρα.

Κατόπιν η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε: "Και η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και εμείς τη δική μας. Αυτό το χαρτί προέρχεται από την ίδια πηγή για να αντιληφθείτε την εγκυρότητα των πηγών. Γιατί εδώ μιλάμε για τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία η οποία θίγεται σε μεγάλο βαθμό. Σεβόμαστε την ελληνική αστυνομία, αλλά σε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, η αστυνομία τη δική της".

"Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και γίνεται καθημερινά. Εγώ δεν περιμένω από καμία ΓΑΔΑ να μου επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις πηγές μου" σχολίασε ο Νίκος Συρίγος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)