Celebrity

29 Ιουνίου 2024 14:30

Ναταλία Γερμανού: "Μίλησα στο τηλέφωνο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, είχαμε μια προσωπική συνομιλία αρκετών λεπτών"

Ναταλία Γερμανού: "Μίλησα στο τηλέφωνο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, είχαμε μια προσωπική συνομιλία αρκετών λεπτών"

-

Για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, γνωστό ποινικολόγο, Απόστολο Λύτρα συζήτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Καλύτερα δε γίνεται" η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες τη.

Με αφορμή μάλιστα το υπόμνημα που κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της η Σοφία Πολυζωγοπούλου και στο οποίο περιγράφει τον τρόμο που έζησε μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον Απόστολο Λύτρα, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως μίλησε μαζί της τηλεφωνικά.

"Μίλησα στο τηλέφωνο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Είχαμε μια προσωπική συνομιλία αρκετών λεπτών. Είναι ένα πάρα πολύ γενναίο κορίτσι, πολύ τραυματισμένο ψυχολογικά και σωματικά. Αλλά και πάρα πολύ γενναίο" τόνισε η Ναταλία Γερμανού.


Λίγη ώρα μετά, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: "Μιλώντας στο τηλέφωνο με την κυρία Πολυζωγοπούλου το μεσημέρι της Πέμπτης, θέλω να σας πω ότι ακούσα μια γυναίκα πραγματικά με σπασμένη φωνή, ραγισμένη, τσακισμένη. Αλλά παρόλα αυτά, με πολύ καθαρό μυαλό και πάρα πολύ αποφασισμένη. Το μόνο πράγμα που υπάρχει στον ορίζοντα της Σοφίας είναι το παιδί της και ζητήματα που άπτονται με αυτό".


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)