ΗΠΑ - Καναδάς

18 Νοεμβρίου 2014 12:49

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Μις Ονδούρα

Από την περασμένη Πέμπτη αγνοείται η Μις Ονδούρα, που εξαφανίστηκε από τη χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό δολοφονιών ανά κατοίκους.

-

Η  Μις Ονδούρα εξαφανίστηκε την Πέμπτη, καθώς πήγαινε στο Λονδίνο για το διαγωνισμό της Μις Κόσμος.

Η Μαρία Χοσέ Αλαβαράντο εθεάθη τελευταία φορά να φεύγει από ένα πάρτι, μαζί με την αδελφή της.

Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα, στη δυτική Ονδούρα, η οποία ελέγχεται από συμμορίες ναρκωτικών. Μέχρι στιγμής, τέσσερις άνδρες έχουν ανακρίνονται από τις Αρχές σχετικά με την εξαφάνισή της.

Το ότι εξαφανίστηκε η εκπρόσωπος της Ονδούρα για το διαγωνισμό ανάδειξης της Μις Κόσμος λίγες μέρες πριν από αυτόν, σημαίνει ότι η χώρα δε θα έχει διαγωνιζόμενη.

Η Ονδούρα είναι η «πρωτεύουσα» του κόσμου στις δολοφονίες, με την αναλογία τους να φτάνει τις 90 ανά 100.000 κατοίκους , οι διπλοί αριθμοί δηλαδή από τις γειτονικές χώρες Βενεζουέλα και Ελ Σαλβαδόρ.

Οι συμμορίες ναρκωτικών του Μεξικό έχουν εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ονδούρα, κάνοντας το μικρό κράτος της κεντρικής Αμερικής το μεγαλύτερο πέρασμα κοκαΐνης από την Αφρική στην Αμερική και στήνοντας παράλληλα ένα σκηνικό άγριας βίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)