Κόσμος

Χθες 14:12

Ισραήλ - Σιρέλ Γκολάν: Επέζησε από τη σφαγή της Χαμάς και αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της

Ο θάνατος της Σιρέλ Γκολάν προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του αδερφού της, που κατηγόρησε το κράτος ότι απέτυχε να της προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

Ισραήλ - Σιρέλ Γκολάν: Επέζησε από τη σφαγή της Χαμάς και αυτοκτόνησε ανήμερα των γενεθλίων της
-

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει ανήμερα των γενεθλίων της μια 22χρονη επιζήσασα του τρομοκρατικού χτυπήματος της Χαμάς στο φεστιβάλ «Σουπερνόβα» στο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου του 2023, με την οικογένειά της να αποδίδει κατηγορίες στο ισραηλινό κράτος πως αγνοεί το μετατραυματικό στρες που μπορεί να βίωσαν αυτοί οι άνθρωποι.

Τον θάνατο της Σιρέλ Γκολάν ανακοίνωσε την Κυριακή (20/10) η οικογένειά της .

Η 22χρονη βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στην κοινότητα Ποράτ, κοντά στη Νετάνια

Ο θάνατός της προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του αδερφού της, ο οποίος σύμφωνα με τους Times of Israel κατηγορεί το κράτος ότι απέτυχε να της προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη μετά τη την 7η Οκτωβρίου.

«Αν το κράτος την είχε φροντίσει, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί», φέρεται να δήλωσε στα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης. «Το κράτος του Ισραήλ σκότωσε την αδερφή μου δύο φορές. Μια φορά τον Οκτώβριο, ψυχικά, και δεύτερη φορά σήμερα, στα 22α γενέθλιά της, σωματικά», ανέφερε.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιγριπικό εμβόλιο: Πότε πρέπει να το κάνουμε για προστασία όλο τον χειμώνα

Σέρρες: Κυνηγός αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι

Βλάχος στον ΑΝΤ1: Η ΝΔ να μην θεωρεί δεδομένη την ψήφο μου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)