Celebrity

Σήμερα 11:43

Ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις του γιου του με τη Νάνσυ Κοιλού: "Θα είναι ανοιχτό το σπίτι για τον Αλέξανδρο"

Ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις του γιου του με τη Νάνσυ Κοιλού: "Θα είναι ανοιχτό το σπίτι για τον Αλέξανδρο"

-

Τη δική του απάντηση σε δημοσίευμα που θέλοει τον 19χρονο γιο του, Αλέξανδρο να μην έχει καλεστεί στον γάμο του πατέρα και να έχει ψυχρές σχέσεις με τη Νάνσυ Κοιλού, έδωσε μιλώντας στο "Πρωινό" και τη Φαίη Φώτου ο Γιώργος Πατούλης.

"Λοιπόν δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα unfollow. Έχει καλεστεί και θα καλεστεί. Ψάχνουμε ποια ημερομηνία θα είμαστε. Γιατί έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον Αλέξανδρο; Ο Αλέξανδρος είναι οικογένεια. Όποιος τα βγάζει παραπληροφορεί και δεν το κάνει για καλό προφανώς. Και μιλάμε κάθε μέρα και είμαστε με τον Αλέξανδρο και κοιτάμε και τις σπουδές του και είμαστε μία χαρά άπαντες. Είμαστε μία οικογένεια και το εννοούμε.

Ο Αλέξανδρος θα καλεστεί όταν θα γίνει ο γάμος και θα αποφασίσει τι θα κάνει. Ειλικρινά ας πούμε είναι εκνευριστικό. Η ζωή συνεχίζεται. Όποιος τα λέει μεθυσμένος είναι και τα λέει επί κακού. Ας ξεμεθύσει και ας καταλάβει την πραγματικότητα. Δεν έχει κανένα θέμα η Νάνσυ και έχει καλεστεί και στο σπίτι και θα είναι ανοιχτό το σπίτι για τον Αλέξανδρο. Και είναι μια χαρά οι σχέσεις τους, πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε. Μη χαλάτε τις ζωές των ανθρώπων, μια χαρά όλα" είπε ο Γιώργος Πατούλης.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)