Celebrity

Σήμερα 10:42

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Μιλήσαμε τώρα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Μιλήσαμε τώρα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη"

-

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του αγαπημένου σκηνοθέτη και ηθοποιού, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου από χθες, Δευτέρα (21/10) μετά από τροχαίο ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο καθώς τραυματίστηκε βαρύτατα έπειτα από παράσυρσή του από μηχανάκι.

Ο 76χρονος επιχειρηματίας κινούνταν πεζός στην οδό Κρασαδάκη στο Ηράκλειο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 50χρονος και ένας 17χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο Μανώλης Παπακαλιάτης και ελαφρύτερα οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day επικοινώνησε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τις ευχές για ανάρρωση του πατέρα του. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται φυσικά από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Μανώλη Παπακαλιάτη.

"Μου λέει η Μαίρη Παλιαλέξη ότι μίλησαμε τώρα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Θα τον πάρω και εγώ μετά. Μίλησε η Βιβή Μπουγιούρα η συνεργάτιδά μας. Μας ευχαριστεί για τις ευχές, είναι από χθες στο πλευρό του πατέρα του με το που πληροφορήθηκε το συμβάν. Την αγάπη μας Χριστόφορε, να πάνε όλα καλά" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)