Κόσμος

Χθες 20:08

Τραμπ για Σινουάρ: Ο θάνατός του κάνει την ειρήνη ευκολότερη

"Είμαι χαρούμενος που ο Μπίμπι αποφάσισε να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει", δήλωσε ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος αναφερόμενος στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Τραμπ για Σινουάρ: Ο θάνατός του κάνει την ειρήνη ευκολότερη
-

Ο θάνατος του ηγέτη της Χαμάς, του Γιάχια Σινουάρ, κάνει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή "ευκολότερη", δήλωσε σήμερα ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ.

"Νομίζω ότι το κάνει πιο εύκολο", δήλωσε ο Τραμπ σχετικά με τις πιθανότητες ειρήνης στη Γάζα μετά το θάνατο του Σινουάρ.

"Είμαι χαρούμενος που ο Μπίμπι αποφάσισε να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει", δήλωσε αναφερόμενος στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, ο Τραμπ πρόσθεσε ότι ο Νετανιάχου "κάνει καλή δουλειά".

"Ο Μπάιντεν προσπαθεί να τον συγκρατεί ενώ θα έπρεπε να κάνει μάλλον το αντίθετο", δήλωσε, προσθέτοντας ότι προτίθεται να συνομιλήσει σύντομα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς επιβεβαίωσε σήμερα τον θάνατο του ηγέτη του, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες, Πέμπτη, από το Ισραήλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τέμπη: Δέντρο έπεσε στον δρόμο (εικόνες)

Αθήνα: Σύλληψη Τούρκου εκτελεστή με διεθνές ένταλμα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)