Κόσμος

Χθες 18:30

Ισραήλ: Ένας χρόνος από την επίθεση της Χαμάς - Live η επίσημη εκδήλωση μνήμης (βίντεο)

Η πρώτη επέτειος μνήμης για τα θύματα της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ μεταδίδεται ζωντανά. Οι μαρτυρίες των επιζώντων και οι συγκλονιστικές περιγραφές ομήρων που  ΄αφέθηκαν ελευθεροι.

Ισραήλ: Ένας χρόνος από την επίθεση της Χαμάς - Live η επίσημη εκδήλωση μνήμης (βίντεο)
-

Την πρώτη επέτειο μνήμης από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου, τιμά με μία εκδήλωση η Εθνική Ακαδημία Ψηφιακών Ικανοτήτων, ο δήμος της Sderot και το Υπουργείο Διασποράς του Ισραήλ.

Στην εκδήλωση που θα μεταδοθεί live από την πόλη Sderot, που βρίσκεται κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη εκδήλωση για τα θύματα της 7ης Οκτωβρίου και το “παρών” θα δώσουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος, πλήθος Υπουργών και δημοφιλείς προσωπικότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως η Noa Tashvi και η Miri Bohdana.

Κατά τη διάρκεια της 9ωρης αναμετάδοσης, οι θεατές, θα μπορούν να ακούσουν τις μαρτυρίες επιζώντων της επίθεσης, μεταξύ των οποίων και κατοίκων του κιμπούτζ που βίωσαν από πρώτο χέρι τον τρόμο, ομήρους που απελευθερώθηκε, οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους καθώς και δημοφιλείς προσωπικότητες και άτομα που έχουν μεγάλη επιρροή και παγκοσμίως.

Η αναμετάδοση θα γίνει σε τρία μέρη, χωρισμένη ανά ώρες και σε διαφορετικές γλώσσες, εβραϊκά, αγγλικά και Ισπανικά.

Πρόγραμμα (σε ώρες Ισραήλ):
1. Εβραϊκά: 15:00 - 18:00
2. Αγγλικά: 18:30 - 21:00
3. Ισπανικά: 21:30 - 00:00

Δείτε ΕΔΩ live την τελετή μνήμης.

Ειδήσεις σήμερα:

Λεβαδειακός: Ο Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του

“Καλημέρα Ελλάδα” - Καταγγελία: “Μου βάλανε βενζίνη 64 λίτρα ενώ το αυτοκίνητό μου χωράει 54 και ο βενζινάς δικαιώθηκε” (βίντεο)

Εργατικό δυστύχημα - Λάρισα: Νεκρή 25χρονη σε εκκοκκιστήριο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)