Celebrity

Χθες 21:27

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα γιατί αεροπορική εταιρεία δεν την άφησε να επιβιβαστεί μαζί με την έγκυο φίλη της (Video)

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε σε κλάματα γιατί αεροπορική εταιρεία δεν την άφησε να επιβιβαστεί μαζί με την έγκυο φίλη της (Video)

-

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Λονδίνο μαζί με καλούς της φίλους και μοιράστηκε με τους followers της εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι της, το οποίο όμως δεν είχε καλή κατάληξη. Όπως αποκάλυψε η ίδια σήμερα 7/10 θα επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα αλλά τελικά δεν επέτρεψαν στην influencer και την έγκυο φίλη της να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για να γυρίσουν!

Πιο συγκεκριμένα, η έγκυος φίλη της Ιωάννας Τούνη ήθελε να πάει στο μπάνιο και μέσα σε ένα λεπτό βγήκε και πήγαν αμέσως στο gate το οποίο ήταν δίπλα, όπως περιγράφει η ίδια. Όμως, οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας δεν επέτρεψαν στις δύο γυναίκες να επιβιβαστούν διότι «άργησαν» να μπουν στην πύλη ενώ άφησαν τους άλλους δύο φίλους τους να περάσουν, την ώρα μάλιστα που όλη η παρέα, ήταν μαζί.

Μη μπορώντας να πιστέψει η Ιωάννα Τούνη την ατυχία της, ξέσπασε σε κλάματα γιατί δεν θα μπορέσει σήμερα να δει τον γιο της και η έγκυος φίλη της ταλαιπωρείται, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαίω και έχω φουλ ένταση και νιώθω πολύ αδικημένη…

Η κατάχρηση εξουσίας είναι αυτό που με νευριάζει πιο πολύ από την ταλαιπωρία και τα χρήματα που θα ξοδέψω για να φτάσω κάποια στιγμή σπίτι μου… δεν ξέρω πως να σου περιγράψω καλύτερα το όλο σκηνικό… μόλις ηρεμήσω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανά σε ό,τι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικά… γράψε μου τι θα έκανες στην θέση μου και αν μπορώ να κινηθώ νομικά κάπως…» είπε συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



@j.touni Συγγνώμη που μιλάω έντονα και γρήγορα, αλλά κλαιω και εχω φουλ ενταση και νιωθω πολύ αδικημένη…Η καταχρηση εξουσίας ειναι αυτό που με νευριαζει πιο πολύ απο την ταλαιπωρία και τα χρηματα που θα ξοδέψω για να φτάσω καποια στιγμή σπιτι μου… δεν ξερω πως να σου περιγραψω καλυτερα το όλο σκηνικό… μολις ηρεμησω θα προσπαθήσω να σου κάνω βίντεο ξανα σε οτι απορία ή διευκρίνηση θέλεις σχετικα… γραψε μου τι θα εκανες στην θεση μου και αν μπορω να κινηθώ νομικά κάπως????@Ryanair … #worstairline #ryanair ? original sound - Ioanna Touni
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)