Κόσμος

Χθες 23:47

Νετανιάχου: Το Ιράν έκανε ένα μεγάλο λάθος...

Απειλές κατά του Ιράν εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, μετά την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε η Τεχεράνη.

Νετανιάχου: Το Ιράν έκανε ένα μεγάλο λάθος...
-

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου τόνισε απόψε ότι η πυραυλική επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ απέτυχε και προανήγγειλε αντίποινα.

«Το Ιράν έκανε ένα μεγάλο λάθος απόψε και θα το πληρώσει», είπε ο Νετανιάχου κατά την έναρξη συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας. «Το καθεστώς στο Ιράν δεν έχει αντιληφθεί την αποφασιστικότητά μας να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας ούτε την αποφασιστικότητα μας να εκδικηθούμε τους εχθρούς μας», είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Ιράν: Χτυπήσαμε 3 στρατιωτικές βάσεις του Ισραήλ που σταθμεύουν F-35 και τα κεντρικά της Μοσάντ

Ανώτερος αξιωματούχος της Χεζμπολάχ είπε στο Al Jazeera ότι η πυραυλική επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ ήταν επιτυχής και ότι αρκετές ισραηλινές στρατιωτικές βάσεις χτυπήθηκαν «όπως είχε προγραμματιστεί».

Ο αξιωματούχος της λιβανικής οργάνωσης πρόσθεσε ότι ο ρυθμός αναχαίτισης από τα συστήματα αεράμυνας του Ισραήλ ήταν «αδύναμος», τονίζοντας ότι υπήρξαν απώλειες μεταξύ των ισραηλινών στρατευμάτων.

Τρεις στρατιωτικές βάσεις του Τελ Αβίβ έγιναν στόχος επίθεσης, όπως ανακοίνωσαν οι Φρουροί της Επανάστασης (IRGC) του Ιράν.

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας: Ελληνικό C130 θα μεταφέρει Κύπριους που εγκλωβίστηκαν στον Λίβανο

Χαλκιδική: Ντοκουμέντο από τον άγριο καυγά μαθητών σε σχολείο (βίντεο)

Δημογραφικό: Μία μεγάλη πόλη... “χάθηκε” το 2023 (εικόνες)



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)