Κόσμος

16 Σεπτεμβρίου 2024 20:38 Τελευταία ενημέρωση : 16 Σεπτεμβρίου 2024 21:02

“Sounion”: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του τάνκερ (εικόνες)

Σε ασφαλή περιοχή, χωρίς πετρελαιοκηλίδα, ρυμουλκήθηκε επιτυχώς, το δεξαμενόπλοιο “Sounion”, που δέχθηκε επίθεση από τους Χούθι στα τέλη Αυγούστου.

“Sounion”: Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του τάνκερ (εικόνες)
-

Το ελληνόκτητο πλοίο "MV Sounion" ρυμουλκήθηκε σε ασφαλή περιοχή, υπό την προστασία της επιχείρησης «Ασπίδες», χωρίς να υπάρξει η παραμικρή διαρροή πετρελαίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την επιχείρηση «Ασπίδες», οι ιδιώτες που έχουν αναλάβει τη ρυμούλκηση θα ολοκληρώσουν την επιχείρηση διάσωσης.

Η ολοκλήρωση αυτής της φάσης της επιχειρησης είναι αποτέλεσμα στενής συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών προκειμένου να αποφευχθεί μια περιβαλλοντική καταστροφή που θα επηρέαζε ολόκληρη την περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας.

Λειτουργώντας ως ένας αξιόπιστος ευρωπαϊκός πάροχος ασφαλείας για τη ναυσιπλοΐα, η επιχείρηση «Ασπίδες» συνεχίζει να συνεισφέρει στην ελευθερία της ναυσιπλοΐας προστατεύοντας τις ζωές των πληρωμάτων των πλοίων και προστατεύοντας τα αγαθή που μεταφέρουν τα πλοία, ααφέρεται στην ενημέρωση.

Endeavor - Sounion - Ρυμούλκηση

Ειδήσεις σήμερα:

Κρουαζιέρα: Το τέλος για Μύκονο - Σαντορίνη και για τα άλλα λιμάνια

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο τουρίστας που παρέσυρε τουρίστριες και σκότωσε ηλικιωμένο

Τουρκία - Siper: Ισχυρισμοί για επιτυχή εκτόξευση του αντιαεροπορικού πυραύλου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)