Αθλητικά

Σήμερα 10:44 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 11:09

Παναθηναϊκός - ΟΑΚΑ: Εικόνες από το “πράσινο παλάτι” (βίντεο)

Η εκπομπή “Weekenders” του ΑΝΤ1 “μπήκε” στο υπό ανακαίνιση κλειστό γήπεδο μπάσκετ και κατέγραψε το γυάλινο δάπεδο και όλες τις αλλαγές.

Παναθηναϊκός - ΟΑΚΑ: Εικόνες από το “πράσινο παλάτι” (βίντεο)
-

Εικόνες από το υπό ανακαίνιση κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ προβλήθηκαν στην πρεμιέρα της εκπομπής «Weekenders» στον ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε ο Γιώργος Σπανουδάκης, οι εργασίες είναι πυρετώσεις, καθώς τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου, με τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Το άκρως εντυπωσιακό στοιχείο στο νέο «πράσινο παλάτι» ειναι φυσικά το εξ ολοκλήρου γυάλινο δάπεδο, το κόστος του οποίου αγγίζει τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ και το βάρος του αναμένεται να φθάνει τους 100 τόνους!

Συνολικά, η ανακαίνιση του κλειστού του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό θα κοστίσει περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ. Στους χώρους του, πέραν της φιλοξενίας αγώνων και των αθλητικών δραστηριοτήτων, θα λειτουργήσει και θεματικό πάρκο με πολλές δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι με εντολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τα χιλιάδες καθίσματα που ξηλώθηκαν από το ΟΑΚΑ, καθώς τοποθετήθηκαν καινούρια καθίσματα, έγιναν δωρεές σε Δήμους και σε διαχειριστές αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1:

Ειδήσεις σήμερα:

Καραλής στον ΑΝΤ1: Θέλω άλμα πάνω από 6,10 μέτρα, αλλά... (βίντεο)

Τζάκρη - Ρακούσης: Μηνύσεις για το bullying και τις υπόνοιες

Εργατικό ατύχημα - Κρήτη: Διασωληνωμένος άνδρας που έπεσε από ύψος 8 μέτρων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)