Μπάσκετ

11 Φεβρουαρίου 2018 08:00

Θέμα ημερών η επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στην Ελλάδα

Το «διαζύγιο» με τον Τζέιμς ανακοίνωσαν αργά το βράδυ οι Πέλικανς. Ο 27χρονος άσος έχει συμφωνήσει ήδη με τον Παναθηναϊκό.

Θέμα ημερών η επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στην Ελλάδα
-

Το «διαζύγιο» με τον Μάικ Τζέιμς ανακοίνωσαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (11/2) οι Πέλικανς και πλέον είναι θέμα ημερών η επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο 27χρονος άσος έχει συμφωνήσει ήδη με τους «πράσινους», οι οποίοι ανυπομονούν να τον εντάξουν στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ο παίκτης αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Όπως ενημέρωσε, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, ο Αμερικανός γκαρντ απέρριψε μεγάλη πρόταση από Κίνα, έχοντας... μάτια μόνο για το «τριφύλλι».

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, πάντως, και ο ίδιος ο Μάικ Τζέιμς έδωσε τροφή για σενάρια ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο instragram φωτογραφία από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, φορώντας την «πράσινη» φανέλα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)