Ποδόσφαιρο

19 Οκτωβρίου 2017 16:52 Τελευταία ενημέρωση : -

Champions League: Γκολ από τα καλύτερα παιχνίδια της Τετάρτης (βίντεο)

Το “Χ” στο “ματς της βραδιάς” ανάμεσα σε Τσέλσι και Ρόμα, οι νίκες της Παρί και της Μπάγερν Μονάχου και η εντός έδρας ήττα της Μπενφίκα από την Μάντσεστερ Γ.

Champions League: Γκολ από τα καλύτερα παιχνίδια της Τετάρτης  (βίντεο)
-

Πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ είχαν και τα παιχνίδια της Τετάρτης για το Champions League, όπως άλλωστε και οι αγώνες της Τρίτης.

Εύκολο έργο φαινόταν πως θα είχε η Τσέλσι απέναντι στη Ρόμα, καθώς προηγήθηκε με 2-0. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αφού μείωσαν αρχικά με τον Κολάροφ, στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Έντιν Τζέκο. Με εκπληκτικό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ λίγο αργότερα, με κεφαλιά, ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ωστόσο, ο Αζάρ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς πετυχαίνοντας γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Κέφια είχε η ακριβότερη «τριπλέτα» στην ιστορία του ποδοσφαίρου, διαλύοντας οποιοδήποτε αμυντικό σύστημα της Άντερλεχτ. Κατά σειρά: Εμπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ βρήκαν δίχτυα για την Παρί Σεν Ζερμέν, με το έτερο αστέρι της γαλλικής ομάδας, τον Ντι Μαρία, να διαμορφώνει το τελικό 0-4 στις Βρυξέλλες.

Για τον ίδιο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να καταδιώκει την Παρί, καθώς είχε εύκολο έργο απέναντι στην Σέλτικ, την οποία κέρδισε με 3-0.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάρη σε ένα φάουλ του Ράσφορντ και έναν λανθασμένο υπολογισμό, κατόρθωσε να κερδίση με 1-0 την Μπενφίκα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)