Ποδόσφαιρο

08 Απριλίου 2016 15:24

“Γεννούν και τα κοκόρια” για τον Κώστα Μανωλά

Χορός εκατομμυρίων έχει στηθεί γύρω από τον 25χρονο διεθνή στόπερ. Τι αποκαλύπτουν τα Football Leaks για την “χρυσή” μετεγγραφή του.

“Γεννούν και τα κοκόρια” για τον Κώστα Μανωλά
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ένας τρελός “χορός” εκατομμυρίων έχει στηθεί γύρω από τον Κώστα Μανωλά. 

Ο διεθνής στόπερ θεωρείται το “next big thing” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όσον αφορά την οπισθοφυλακή και οι …κολοσσοί της Γηραιάς Ηπείρου είναι έτοιμοι να “στρώσουν χαλί” εκατομμυρίων στα πόδια του 25χρονου Έλληνα.

Μία εξέλιξη που χαροποιεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όχι μόνο διότι μία πρώην “ερυθρόλευκη μετοχή” έχει χτυπήσει... limit up στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αλλά και διότι οι πρωταθλητές Ελλάδος ετοιμάζονται να εισπράξουν και μάλιστα με ... τόκο τα “άλματα προόδου” του Μανωλά.

Τα Football Leaks διέρρευσαν τις λεπτομέρειες της μετεγγραφής του 25χρονου στη Ρόμα. Οι Ιταλοί δεν “τίναξαν τη μπάνκα στον αέρα” για να τον αποκτήσουν, ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται πως χτύπησε “φλέβα χρυσού”. Μπορεί αρχικά να έβαλε στα ταμεία του μόλις 6,5 εκατομμύρια ευρώ + 2 bonus της τάξης των 500.000 ευρώ (από τη στιγμή που είχε +20 συμμετοχές πέρυσι και φέτος), όμως η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο κερδοφόρα.

Το... κακό σενάριο θέλει τον Μανωλά να μένει για ακόμη έναν χρόνο κάτοικος Ρώμης. Σε τέτοια περίπτωση, οι “ερυθρόλευκοι” θα βάλουν στα ταμεία τους ακόμη 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Κώστας Μανωλάς - Ρώμη

Αν όμως το ενδιαφέρον της Τσέλσι  μεταφραστεί σε πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ, τότε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα χτίσουν “άγαλμα” στον Μανωλά έξω από το γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, καθώς βάσει του συμβολαίου με την Ρόμα, αν το ποσό της μετεγγραφής του ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, οι “ερυθρόλευκοι” θα δικαιούνται το 50%, ήτοι 20 εκατομμύρια ευρώ!

Κώστας Μανωλάς

Κι αν κάποτε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος ζήτησε από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς την απόκτηση του Μανωλά, στέρησε από τους πρωταθλητές Ελλάδος την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα είναι έτοιμος να τους “χρυσώσει το χάπι”, εκτινάσσοντας τη μετεγγραφή του Μανωλά στα 27,5 εκατομμύρια ευρώ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)