Ποδόσφαιρο

12 Δεκεμβρίου 2015 19:24

Λευκή ισοπαλία για Ηρακλή - Πανθρακικό

Λίγες αλλά καλές οι φάσεις του ματς. Πήραν από έναν βαθμό γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι.

Λευκή ισοπαλία για Ηρακλή - Πανθρακικό
-

 

Χωρίς νίκη έληξε το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο . Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του. Μια νίκη που θα του έδινε τη δυνατότητα να κοιτάξει πιο ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη. Μπορεί η λευκή ισοπαλία να κρατάει τον Γηραιό μακριά από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα όμως αφήνει πικρή γεύση στο στόμα.

Από την απέναντι όχθη ο Πανθρακικός είχε μια καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε κλέψει τη νίκη αν οι παίκτες του ήταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στην αντεπίθεση.

Ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό έμεινε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Ηρακλή επεσήμανε πως «πετάξανε» ένα ημίχρονο.

«Χάσαμε ένα ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο πρώτο μέρος. Δεν είχαμε ούτε κυκλοφορία, ούτε τίποτα. Είναι κρίμα που χάσαμε τους δύο βαθμούς, θα μπορούσαμε να πάμε πιο ψηλά με τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο μέρος», τόνισε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)