Ποδόσφαιρο

13 Ιουνίου 2015 08:59

Μόνο νίκη θέλει η Εθνική κόντρα στα Νησιά Φερόε

Απόψε ο μεγάλος αγώνας της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε. Πως θα παρατάξει την ομάδα ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

-

Συνεχίζεται η προκριματική φάση του EURO 2016 με τις αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική και η εθνική Ελλάδας, η οποία είναι ουραγός στον 6ο όμιλο, αντιμετωπίζει απόψε (21:45) στο Τόρσαβν τα Νησιά Φαρόε.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη, την πρώτη στη διοργάνωση, προκειμένου να... ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της κατάταξης, να πάρει... εκδίκηση από τους νησιώτες για την ήττα 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάληψη της τρίτης θέσης στο γκρουπ που δίνει το «εισιτήριο» για τα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριάν θα παρατάξει την Εθνική κατά τρόπο ώστε να εξασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα, αλλά με την ελπίδα να έρθει το πολυπόθητο γκολ από την επίθεση.

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης και η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σταφυλίδη.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Ταχτσίδης, Σάμαρης και Κονέ με τους δύο τελευταίους να αγωνίζονται μπροστά από τον πρώην παίκτη της Βερόνα. Στα άκρα της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν όπως και με την Ουγγαρία οι Χριστοδουλόπουλος και Φετφατζίδης ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Κώστας Μήτρογλου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός αντί του Καρέλη. Απώλεια για την αποστολή της Εθνικής είναι ο Κώστας Φορτούνης που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)