Mundial 2014

21 Ιουλίου 2014 11:53

Τα «πάντσερ» έσπασαν το Παγκόσμιο Κύπελλο

«Ράγισαν» οι καρδιές των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Γερμανίας την στιγμή που έσπασε το τρόπαιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου κατά τη διάρκεια των έξαλλων πανηγυρισμών για την κατάκτηση του.

-

 

Ξινοί παραλίγο να βγουν οι πανηγυρισμοί των Γερμανών για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς στη διάρκεια αυτών «τραυμάτισαν» το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ. Συγκεκριμένα, οι απρόσεκτοι Γερμανοί έσπασαν ένα μικρό κομμάτι από το τρόπαιο, αλλά ευτυχώς η ζημιά είναι πολύ μικρή και όπως τόνισε και ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας.

«Ένα μικρό κομμάτι του Παγκοσμίου Κυπέλλου μας έσπασε. Δεν θα πρέπει να ανησυχούμε. Έχουμε ήδη ειδικούς που θα επιδιορθώσουν τη ζημιά. Πραγματοποιήσαμε ενδελεχή έρευνα για να βρούμε τον υπεύθυνο για αυτή τη ζημιά, αλλά η έρευνα ολοκληρώθηκε δίχως αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά Βόλφγκανγκ Νιερσμπάχ.

Σημειώνεται πάντως πως πρόκειται για πιστό αντίγραφο του τροπαίου που βρίσκεται στα γραφεία της FIFA στην Ελβετία, η αξία του οποίου ξεπερνάει τα 10.000.000 δολάρια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)