Αθλητικά

Χθες 12:42

Σίφνος: Πέθανε 20χρονος ποδοσφαιριστής

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή στη Σίφνο. Συγκινητικά είναι τα λόγια με τα οποία τον αποχαιρέτησε η ομάδα του.

Σίφνος: Πέθανε 20χρονος ποδοσφαιριστής
-

Τον θάνατο ενός νέου ποδοσφαιριστή θρηνεί η Σίφνος και όλες οι Κυκλάδες. Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, ανακοίνωση για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή του Πανσιφναϊκού, Θανάση Γεωργούλη, εξέδωσε ο σύλλογος της ομάδας. 

Η ανακοίνωση της ομάδας

"Η σημερινή μέρα έφερε μια άσχημη είδηση για την Σίφνο και για την ομάδα μας. Ένα από τα αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά ,που ήταν στην ομάδα από πολύ μικρή ηλικία, έφυγε από την ζωή ,σκορπίζοντας την θλίψη σε όλους μας. Όλα το Δ.Σ, οι προπονητές,οι αθλητές του Συλλόγου εκφράζουμε τα Ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση μας. Σε ένδειξη πένθους οι αγώνες των τμημάτων μας ,σε Τήνο(ανδρικό) και στην Σίφνο(Κ14 & Κ12) αυτό το Σαββ/κο ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά!"


Στη συνέχεια και ο ΠΑΣ Τήνου, ομάδα με την οποία θα αγωνίζονταν ο Πανσιφναικός αύριο Σάββατο στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων, πραγματοποίησε ανάρτηση με συλλυπητήρια κι ενημέρωσε τους δικούς του φιλάθλους, ότι ο προγραμματισμένος αγώνας αναβάλλεται.

Ποδοσφαιριστής - Σίφνος

Ειδήσεις σήμερα:

Νίκαια: 10χρονοι τραυμάτισαν συμμαθήτριά τους - “Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε” (βίντεο)

“Μπάλντοκ για σένα”: Η επική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος (βίντεο)

“Eνώπιος Ενωπίω” - Κασσελάκης: Παραμένω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνω νέο κόμμα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)