Celebrity

Χθες 23:40

Αποκλειστικό Βίντεο! Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ανατρεπτικό ντουέτο του με τραγουδίστρια έκπληξη στο Ηρώδειο

Αποκλειστικό Βίντεο! Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ανατρεπτικό ντουέτο του με τραγουδίστρια έκπληξη στο Ηρώδειο

-

Μια μαγική βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο την Παρασκευή 11/10.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, ο συνθέτης και στιχουργός με τις τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες, γιόρτασε τα 35 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι, ΜΑΖΙ με τους φίλους του ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, σε μία μεγάλη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη on camera αντίδραση μετά την είδηση ότι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με την Αλεξάνδρα Νίκα

Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν τον Γιώργο Θεοφάνους ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του και έχει ερμηνεύσει τραγούδια του.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής έκανε ένα ανατρεπτικό ντουέτο με την Πίτσα Παπαδοπούλου και αιφνιδίασε όσους βρεθήκαν στο Ηρώδειο. Οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το κομμάτι «Δε μιλάμε» του Πασχάλη Τερζή, που έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους και μάγεψαν τους παρευρισκόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Πίτσα Παπαδοπούλου στη σκηνή του Ηρωδείου ανέβηκαν επίσης οι Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Πέγκυ Ζήνα, Κώστας Μακεδόνας και Αντώνης Ρέμος.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το FTHIS από το ντουέτο του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Πίτσας Παπαδοπούλου: 


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)