Αθλητικά

Σήμερα 17:36 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 17:35

Nations League - Εθνική Βελγίου: Δεν θα παίξουν Λουκάκου και Ντε Μπρόινε

Έριδα στην εθνική Βελγίου μετά την απόφαση των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Ρομέλου Λουκάκου να μην αγωνιστούν στα 2 παιχνίδια του Nations League κόντρα σε Ιταλία και Γαλλία

Nations League - Εθνική Βελγίου: Δεν θα παίξουν Λουκάκου και Ντε Μπρόινε
-

Από το κακό στο χειρότερο οδεύουν τα πράγματα εντός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Βελγίου.

Η απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντομίνικο Τεντέσκο να θέσει επ’ αόριστον εκτός ομάδας τον βασικό και αναντικατάστατο κίπερ της, τον Τιμπό Κουρτουά, η αποτυχημένη πορεία στο Euro της Γερμανίας και οι τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις στο Nations League έφεραν το Βέλγιο στα πρόθυρα εσωτερικής κρίσης.

Όπως αναφέρει η βελγική «Le Soir», τόσο ο ηγέτης της Μάντσεστερ Σίτι όσο και ο θηριώδης στράικερ της Νάπολι έθεσαν εαυτούς εκτός διάθεσης Τεντέσκο.

Ο αρχηγός των «Κόκκινων διάβολων», Κέβιν Ντε Μπρόινε, είχε κατηγορήσει ανοικτά συμπαίκτες του για την απόδοση της ομάδας στην ήττα από την Γαλλία (09/09). Βέβαια για την απουσία του αυτήν την στιγμή υπάρχει το ελαφρυντικό του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους Πολίτες μετά το ματς με την Ίντερ (18/09). Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για τον Λουκάκου, ο οποίος ενημέρωσε τον προπονητή του πως δεν επιθυμεί να δώσει το παρών για τα ματς με Ιταλία και Γαλλία.

Η είδηση αυτή προκάλεσε μεγάλη ταραχή στο Βελγικό ποδόσφαιρο, αν και τα μέσα της χώρας υποστηρίζουν πως η απουσία των δυο σταρ αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, και το παράθυρο επιστροφής τους στα παιχνίδια του Νοεμβρίου με Ιταλία και Ισραήλ μένει ανοικτό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωνάς Καρούσης: Ποιος είναι ο 26χρονος που έχασε τη ζωή του στη τρομοκρατική επίθεση του Τελ Αβίβ

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές

Ντιμπέιτ - ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι “πυροβόλησαν” Χάρις και Τραμπ (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)