Αθλητικά

Σήμερα 14:51 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:18

Conference League: Ο Παναθηναϊκός “ρίχνεται” στην ευρωπαϊκή μάχη

Με προορισμό την Βοσνία αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου να ξεκινήσει και επίσημα τις υποχρεώσεις της στην League Phase του UEFA Conference League .

Conference League: Ο Παναθηναϊκός “ρίχνεται” στην ευρωπαϊκή μάχη
-

Στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο UEFA Conference League στρέφεται ο Παναθηναϊκός. Αφήνοντας πίσω το κακό τους ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, οι πράσινοι επικεντρώνονται στην αυριανή αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (03/10 10:00).

Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης (2/10) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πέταξαν για την Βοσνία, έχοντας ως μοναδικό στόχο το πρώτο τους τρίποντο στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όσον αφορά τα της αποστολής, ο Βαγιαννίδης παρέμεινε δεύτερο σερί ματς εκτός, ενώ επέστρεψε από τον μικροτραυματισμό (διάστρεμμα) που τον ταλαιπωρούσε ο Φίλιπ Μάξ, ο οποίος ταξίδεψε κανονικά με την ομάδα.

Τελικός - Conference League

Αναλυτικά η αποστολή: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Όλες τις συναρπαστικές αναμετρήσεις σε UEFA Europa και Conference League θα έχετε την ευκαιρία να τις παρακολουθήσετε από φέτος και για τα επόμενα 3 χρόνια από τον όμιλο του ANTENNA


Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές

Ντιμπέιτ - ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι “πυροβόλησαν” Χάρις και Τραμπ (εικόνες)

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)