Αθλητικά

Χθες 15:52

Ο Αντρές Ινιέστα αποσύρεται από την ενεργό δράση (βίντεο)

Ο Αντρές Ινιέστα, παγκόσμιος πρωταθλητής και πολυνίκης του Champions League, ρίχνει “τίτλους τέλους” στην καριέρα του.

Ο Αντρές Ινιέστα αποσύρεται από την ενεργό δράση (βίντεο)
-

Ακόμη φτωχότερο θα είναι το ποδόσφαιρο από τις 8 Οκτωβρίου, καθώς άλλος ένας θρύλος του παγκόσμιου στερεώματος, θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

 Όπως γνωστοποίησε σε δημοσίευμα της η «Relevo», ο Αντρές Ινιέστα θα ανακοινώσει την απόσυρση του, στις 08 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο ενός event προς τιμήν του.

«Νιώθω ότι θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, μέχρι να νιώσω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω, θα προσπαθήσω να συνεχίσω να παίζω. Θα όμως να δοκιμάσω την τύχη μου και ως προπονητής και να δω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον», είπε ο 40χρονος Ισπανός, λίγες εβδομάδες πριν, σε συνέδριο που είχε παρακολουθήσει στη Βαρκελώνη.

Ινιέστα

Ο θρύλος της Φούρια Ρόχα, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010, κάτοχος 4 Champions League και 9 πρωταθλημάτων με τους «μπλαουγκράνα», θα διοργανώσει ειδικό event όπου θα ανακοινώσει την απόφαση του, στις 8 του μήνα, με την επιλογή της ημερομηνίας να είναι στοχευμένη από τον ίδιο, ώστε να παραπέμπει στο νούμερο της φανέλας του.  

Ο Ινιέστα, έχει μετακομίσει από το 2018 στην Ασία, αποχωρώντας από την ομάδα της καρδιάς του, την Μπαρτσελόνα. Πρωτίστως βρέθηκε στην Ιαπωνία για την Βίσελ Κόμπι, όπου αποχώρησε το 2023 για να φορέσει την φανέλα της Έμιρεϊτς Κλαμπ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Φέτος, έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο και πήρε την απόφαση να πει επισήμως «αντίο» στην στρογγυλή θεά.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεθυσμένος οδηγός σχολικού μετέφερε μαθητές σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο

Μαλιακός - Κλειδί: Διόδια μειωμένα από την 1η Οκτωβρίου

Ανδρέας Πάτσης: Φυλάκιση... εξαγοράσιμη για τα ανακριβή πόθεν έσχες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)