Αθλητικά

20 Αυγούστου 2024 22:59

Νέα Σμύρνη - Οπαδική βία: Ξυλοκόπησαν φίλαθλο του Πανιωνίου και έχασε τον σπλήνα του

Σοκ στον ιστορικό σύλλογο. Σε ποιο σημείο έγινε η διένεξη σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες δημοσίευσε ο Πανιώνιος. Πώς ο οπαδός έφτασε στο σημείο  να χάσει τον σπλήνα του από το ξύλο.

Νέα Σμύρνη - Οπαδική βία: Ξυλοκόπησαν φίλαθλο του Πανιωνίου και έχασε τον σπλήνα του
-

Σοβαρή επίθεση οπαδικής βίας από υποστηρικτές άλλης ομάδας δέχθηκε φίλαθλος του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.  Όπως μεταδίδει το panionianea.gr, περίπου 15 άτομα, οπαδοί άλλης αθηναϊκής ομάδας σύμφωνα με τις μαρτυρίες, εντόπισαν τον άνδρα και του επιτέθηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα, μη σταματώντας να τον χτυπούν με τα χέρια, αλλά και με αντικείμενα που κατείχαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος κίνδυνος για τη ζωή του, ωστόσο η ζημιά που του προκλήθηκε ήταν αρκετά σοβαρή, καθώς έχασε τον σπλήνα του και θα παραμείνει για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου, Θανάση. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκιδική - Θάνατος 19χρονου: Το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια

Φωτιά στην Αττική: Το σχέδιο 10 σημείων για την επόμενη ημέρα στις πληγείσες περιοχές

Δήμαρχος Τήλου στον ΑΝΤ1: Υποδεχθήκαμε 2000 μετανάστες μέσα σε λίγους μήνες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)